Politica de confidentialitate

Home » Politica de confidentialitate

Bun venit pe site-ul SuperBilet.ro

Ne dorim să vă informăm că acest website este dedicat prezentării și promovării proiectelor web disponibile pentru investiție și nu colectăm nicio informație personală despre utilizatorii noștri.

De asemenea, dorim să subliniem că nu promovăm pariurile sportive sau jocurile de noroc online, ci ne concentrăm exclusiv pe investițiile în proiecte digitale.

În calitate de proprietari ai acestui website, ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Prin intermediul acestei politici de confidențialitate, dorim să vă informăm cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și la modul în care le utilizăm.

Dacă doriți să luați legătura cu noi pentru orice întrebare sau nelămurire, suntem disponibili prin email la adresa contact@superbilet.ro. Vă rugăm să nu furnizați informații personale prin intermediul acestui email și să fiți precauți atunci când comunicați cu oricine în afara platformei noastre.

Este posibil să colectăm informații despre vizitatorii noștri prin intermediul fișierelor cookie și a tehnologiilor similare. Aceste informații ne ajută să înțelegem modul în care utilizatorii noștri interacționează cu website-ul nostru și ne permit să îmbunătățim experiența lor de utilizare. În general, aceste informații nu identifică utilizatorii individuali și nu le vom împărtăși cu terțe părți fără consimțământul dumneavoastră.

În cazul în care alegeți să utilizați link-uri către site-uri terțe prin intermediul site-ului nostru, vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate a site-ului terț și să fiți precauți atunci când furnizați informații personale.

Mulțumim pentru interesul acordat site-ului nostru și vă invităm să explorați proiectele noastre disponibile pentru investiție!

© Copyright 2023 | Dorim să vă informăm că acesta nu este un site afiliat de pariuri sportive sau cazinou online. În schimb, aceasta este o platformă pentru proiecte web disponibile pentru investiție in domeniul online betting. Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de investiții în domeniul digital, sunteți în locul potrivit. În cadrul site-ului nostru, veți găsi proiecte web interesante și promițătoare care sunt disponibile pentru cumpărare. Fie că sunteți un investitor cu experiență sau un începător, vă asigurăm că toate proiectele noastre sunt analizate cu atenție și au potențialul de a genera profituri semnificative. Vă rugăm să rețineți că nu promovăm pariurile sportive sau jocurile de noroc online. Ne concentrăm pe investiții în proiecte digitale și suntem dedicați să oferim oportunități de investiții solide și promițătoare. Vă invităm să explorați site-ul nostru și să descoperiți proiectele noastre disponibile pentru investiție. Vă mulțumim pentru interesul acordat! contact@superbilet.ro