Termeni şi Condiţii

Home » Termeni şi Condiţii

Bine ați venit pe website-ul SuperBilet.ro!

Accesul și utilizarea site-ului nostru sunt guvernate de următorii Termeni și Condiții:

  1. Utilizarea site-ului

Accesul și utilizarea site-ului nostru sunt permise numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului nostru implică acceptarea și respectarea acestor Termeni și Condiții.

  1. Politica de confidențialitate

Site-ul nostru are o politică de confidențialitate, care explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile personale. Vă rugăm să citiți această politică cu atenție.

  1. Proprietatea intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe site-ul nostru, inclusiv, fără limitare, textele, graficele, logourile, imagini, clipurile video și audio, aparțin SuperBilet.ro sau proprietarilor noștri de licență. Nu aveți dreptul să utilizați conținutul nostru în niciun alt scop decât cel expres permis în acești Termeni și Condiții.

  1. Link-uri către site-uri terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe, care nu sunt controlate sau deținute de SuperBilet.ro. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri terțe și nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastră personale atunci când vizitați aceste site-uri. Utilizarea acestor site-uri terțe se face pe propriul dumneavoastră risc.

  1. Limitarea răspunderii

Site-ul nostru și conținutul său sunt furnizate “așa cum sunt” și “în măsura în care sunt disponibile”, fără garanție de nicio natură, fie expresă, fie implicită. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea site-ului nostru după modificarea acestor Termeni și Condiții implică acceptarea și respectarea acestora.

  1. Contact

Pentru orice întrebare sau nelămurire, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@superbilet.ro. Vă rugăm să nu furnizați informații personale prin intermediul acestui email și să fiți precauți atunci când comunicați cu oricine în afara platformei noastre.

Mulțumim pentru accesarea și utilizarea site-ului nostru și pentru respectarea acestor Termeni și Condiții.

© Copyright 2023 | Dorim să vă informăm că acesta nu este un site afiliat de pariuri sportive sau cazinou online. În schimb, aceasta este o platformă pentru proiecte web disponibile pentru investiție in domeniul online betting. Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de investiții în domeniul digital, sunteți în locul potrivit. În cadrul site-ului nostru, veți găsi proiecte web interesante și promițătoare care sunt disponibile pentru cumpărare. Fie că sunteți un investitor cu experiență sau un începător, vă asigurăm că toate proiectele noastre sunt analizate cu atenție și au potențialul de a genera profituri semnificative. Vă rugăm să rețineți că nu promovăm pariurile sportive sau jocurile de noroc online. Ne concentrăm pe investiții în proiecte digitale și suntem dedicați să oferim oportunități de investiții solide și promițătoare. Vă invităm să explorați site-ul nostru și să descoperiți proiectele noastre disponibile pentru investiție. Vă mulțumim pentru interesul acordat! contact@superbilet.ro